EKENLOGO_2016_white_transparent

om-eken

Välkommna

Eken är en av Stockholms vattenhål för oss som älskar att umgås med hela världen. Hos oss träffas våra gäster för att skaka hand, ta en drink eller för att äta en middag med sina närmaste vänner och familj.
Köket, med Martin Werner i spetsen, lagar sin tolkning av nordisk bistromat. Maten präglas av kvalitet och matglädje från bönder med human djurhållning från Nordens alla hörn.
Hos oss är det alltid livligt oavsett om Riddarfjärden ligger inbäddad under ett snötäcke eller om strömmen är full av båtar.
Oavsett om ni är här för att knyta nya kontakter eller värna om gamla så hoppas vi att ni alltid känner er välkomna.

Eken hittar ni i hjärtat av Stockholm, från tunnelbanestationen Slussen är det mindre än en minuts promenad till restaurangen. Alldeles i närheten finns också Gamla Stan med sina historiska gränder.

Kockarna håller grytorna varma mellan 11.00 – 23.00 alla dagar i veckan.

Hos oss sprids kaffedoften & drinkarna skakas mellan
Sön-Tor         11.00-00.00
Fre-Lör          11.00-01.00

 

 

news

Våra sommarterrasser är öppna!

Visst har våren och sommaren låtit vänta på sig men vi känner oss optimistiska och har öppnat båda våra terrasser! Öppet har vi alltid när vädret tillåter, så välkomna till oss på lunch, en trevlig AW eller en helkväll med ett härligt gäng!  Vi trotsar vädret och introducerar den nya vårmenyn med säsongens härliga primörer i fokus. En av vårens viktigaste råvaror är naturligtvis sparrisen, och den hittar ni både bland våra förrätter och huvudrätter. Kolla på den nya menyn HÄR!Vår whiskeytunna har anlänt till Eken! Mackmyra har sedan 1999 tillverkat svensk whiskey och från och med april har vi vår egen tunna med 30 L special:07 whiskey från Mackmyra. Denna whiskeysort har lagrats på fat som mättats med hjortronvin. Resultatet är en komplex whisky med salta toner av både höst och hav; en bärig, rökig och kryddig karaktär. Läs

Read More

kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill boka bord eller har frågor:

Adress: Guldgränd 8, 10465 Stockholm

Tel. 08-517 353 07

E-mail: eken@hilton.com

 

Missa inget spännande som händer på Eken. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!