Eken Nyheter

Läs Mer

Våra sommarterrasser är öppna!

Visst har våren och sommaren låtit vänta på sig men vi känner oss optimistiska och har öppnat båda våra terrasser! Öppet har vi alltid när vädret tillåter, så välkomna till oss på lunch, en trevlig AW eller en helkväll med ett härligt gäng!

 

Vår nya vårmeny är här!

Vi trotsar vädret och introducerar den nya vårmenyn med säsongens härliga primörer i fokus. En av vårens viktigaste råvaror är naturligtvis sparrisen, och den hittar ni både bland våra förrätter och huvudrätter. Kolla på den nya menyn HÄR!

Mackmyra in the house!

Vår whiskeytunna har anlänt till Eken! Mackmyra har sedan 1999 tillverkat svensk whiskey och från och med april har vi vår egen tunna med 30 L special:07 whiskey från Mackmyra. Denna whiskeysort har lagrats på fat som mättats med hjortronvin. Resultatet är en komplex whisky med salta toner av både höst och hav; en bärig, rökig och kryddig karaktär. Läs mera HÄR!

Den mest romantiska dagen på året

Bjud din käraste på middag på Alla Hjärtans Dag! Fira med vår specialmeny där ni kan välja från ett urval av förrätter och huvudrätter som vår kökschef Martin har valt ut. Och för att avsluta det hela, doppa jordgubbar i vår chokladfontän!

Se menyn HÄR.

För bokningar, ring oss på 08-517 353 07 eller mejla eken@hilton.com

Varmt välkomna!

RAW Brunch

Ett nytt år med mera humor! Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt. Tänk då att istället börja lördagen med en riktig energiboost i form av en dagfest med dina vänner och kombinera massa grymma komiker med lyxig brunch, fantastisk partymusik och underbar utsikt över Stockholm.

Utöver en välfylld brunchbuffé så kommer det att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Självklart finns det även alkoholfria alternativ.

 

INFORMATION:

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Biljetter kan även köpas på plats samma dag.

Brunchen öppnar kl. 11.00

Showstart 1: kl 11.45

Showstart 2: kl 13.15

Brunchen stänger kl. 14.30

Dryck köps separat.

 

BOKA din biljett HÄR!

Julmys på Eken terrass

Första snön har fallit och det börjar lacka mot jul! Ta en paus mellan alla klappinköp och kom upp på vår uppvärmda terrass. Där njuter du av vår magnifika utsikt medans vi serverar er hemmagjord glögg, varm choklad eller varför inte ett glas vin! Är du sugen på lite mer finns även korv och hemmagjorda karameller. Välkomna!

Eken terrass är öppen:

Torsdagar & Fredagar 16-20

Lördagar & Söndagar 11-16

Årets sista dag ska firas med stil!

Det är inte mycket kvar av det här året och för att underlätta för er så har vi redan fixat ihop ett schema för nyåret:

07:00 – 11:00  Frukost
11:00 – 14:00  Skaldjurslunch
14:00 – 18:00  Piffa upp dig inför kvällen
18:00 – 23:30  Nyårssupé
23:30 – 00:30  Fyrverkerishow och bubbel med stans bästa utsikt
00:30 – 02:00  Party!
02:00 –            Get a room!

Kontakta oss på eken@hilton.com för att boka!

Gott Nytt År!

Elyx After Work på Eken

För alla er som gillar en after work lika mycket som vi, torsdagar och fredagar höjer vi volymen i högtalarna, ställer fram snacks medan våra bartenders skakar dom absolut godaste drinkarna. Our Tai ”för två” är fantastisk, ett måste när ni väl är här!

Så samla ihop gänget och häng med oss på Eken!

RAW Comedy Club lördagar – en helkväll!

Ah, helger… bland det bästa som finns helt enkelt! Och vi har styrt upp alla lördagar fram till 17 december tillsammans med RAW Comedy Club! Vad exakt innebär det då? Jo, middag, cocktails och stand-up förstås! Så kom och häng med oss på Eken och träna skrattmusklerna med RAW Comedy Club. Boka din biljett HÄR!

För ett litet smakprov på hur din lördag kan se ut så rekommenderar vi att du kollar in filmklippet HÄR