Eken Nyheter

Läs Mer

Den mest romantiska dagen på året

Bjud din käraste på middag på Alla Hjärtans Dag! Fira med vår specialmeny där ni kan välja från ett urval av förrätter och huvudrätter som vår kökschef Martin har valt ut. Och för att avsluta det hela, doppa jordgubbar i vår chokladfontän!

Se menyn HÄR.

För bokningar, ring oss på 08-517 353 07 eller mejla eken@hilton.com

Varmt välkomna!

RAW Brunch

Ett nytt år med mera humor! Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt. Tänk då att istället börja lördagen med en riktig energiboost i form av en dagfest med dina vänner och kombinera massa grymma komiker med lyxig brunch, fantastisk partymusik och underbar utsikt över Stockholm.

Utöver en välfylld brunchbuffé så kommer det att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Självklart finns det även alkoholfria alternativ.

 

INFORMATION:

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Biljetter kan även köpas på plats samma dag.

Brunchen öppnar kl. 11.00

Showstart 1: kl 11.45

Showstart 2: kl 13.15

Brunchen stänger kl. 14.30

Dryck köps separat.

 

BOKA din biljett HÄR!

Julmys på Eken terrass

Första snön har fallit och det börjar lacka mot jul! Ta en paus mellan alla klappinköp och kom upp på vår uppvärmda terrass. Där njuter du av vår magnifika utsikt medans vi serverar er hemmagjord glögg, varm choklad eller varför inte ett glas vin! Är du sugen på lite mer finns även korv och hemmagjorda karameller. Välkomna!

Eken terrass är öppen:

Torsdagar & Fredagar 16-20

Lördagar & Söndagar 11-16

Årets sista dag ska firas med stil!

Det är inte mycket kvar av det här året och för att underlätta för er så har vi redan fixat ihop ett schema för nyåret:

07:00 – 11:00  Frukost
11:00 – 14:00  Skaldjurslunch
14:00 – 18:00  Piffa upp dig inför kvällen
18:00 – 23:30  Nyårssupé
23:30 – 00:30  Fyrverkerishow och bubbel med stans bästa utsikt
00:30 – 02:00  Party!
02:00 –            Get a room!

Kontakta oss på eken@hilton.com för att boka!

Gott Nytt År!

Elyx After Work på Eken

För alla er som gillar en after work lika mycket som vi, torsdagar och fredagar höjer vi volymen i högtalarna, ställer fram snacks medan våra bartenders skakar dom absolut godaste drinkarna. Our Tai ”för två” är fantastisk, ett måste när ni väl är här!

Så samla ihop gänget och häng med oss på Eken!

RAW Comedy Club lördagar – en helkväll!

Ah, helger… bland det bästa som finns helt enkelt! Och vi har styrt upp alla lördagar fram till 17 december tillsammans med RAW Comedy Club! Vad exakt innebär det då? Jo, middag, cocktails och stand-up förstås! Så kom och häng med oss på Eken och träna skrattmusklerna med RAW Comedy Club. Boka din biljett HÄR!

För ett litet smakprov på hur din lördag kan se ut så rekommenderar vi att du kollar in filmklippet HÄR

RAW Comedy Club är tillbaka!

Äntligen, säger vi! RAW Comedy Club har varit och vilat upp sig lite och kommer nu tillbaka ännu piggare, snyggare och framför allt, roligare än förr!

Med ett nytt upplägg inspirerat av de största standupklubbarna i New York så står nu ännu fler komiker än tidigare på scenen varje kväll.

Den 23 och 24 september är det stor premiärhelg med komiker såsom Nour El Refai, Kodjo Akolor, Mårten Andersson, Hasse Brontén, Nisse Hallberg, Cissi Wallin och många fler. Därefter bjuds det varje lördag på shower fullmatade med landets bästa komiker och musik från våra favorit DJ:s. Passa även på att boka in en middag på Eken innan show. Kort sagt – RAW är så mycket mer än bara fantastisk standup!

Missa inte heller nyheten RAW comedy brunch samt succén A Very RAW Christmas som är tillbaka även detta år. Läs mer om höstens shower på www.rawcomedyclub.se

Sparka igång hösten med oss!

Sommaren är i full blom men hösten närmar sig med stormsteg. Vad passar bättre för att sparka igång hösten och kreativiteten, än en kick off! Hos oss kan ni konferera litet som stort, högt som lågt. För att få ett perfekt avslut på ett lyckat möte så fixar vi allt ifrån skräddarsydda middagar, mingel eller varför inte en drink på terrassen för att förlänga sommaren.

Skicka eran förfrågan till conference.slussen@hilton.com eller ring 08-517 353 14.

Härliga hamburgare och sommarens roligaste margaritas

Varannan helg ställer sig köksmästaren Martin Werner och grillar fantastiska burgare på våran solsäkra trätrall.  Till burgaren kommer vi att slänga ihop margaritas i alla konstens former i plastpåse, antagligen Stockholms roligaste grej!
Inkommande lördag är grillen varm för er så varmt välkomna att hänga med oss, vi har även DJ Kawe som snurrar sommarhits och äter vegeburgare.